×
Menu

Hawx Prime 115 S Boa Womens Ski Boots

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

"Atomic Hawx Prime 115 S Boa" slidinėjimo batai skirti pažengusioms slidininkėms, kurioms reikia našumo ir komforto bet kokioje vietovėje. Šių batų lankstumo rodiklis yra 115, todėl šie batai puikiai prilaiko ir kontroliuoja, bet kartu leidžia šiek tiek lankstumo, kad sugertų smūgius ir vibracijas. 100 mm pėdos plotis ir įprastas batų plotis užtikrina prigludusį, į rezultatus orientuotą prigludimą, o "Memory Foam" įdėklas prisitaiko prie kojos, kad būtų maksimaliai patogu. Adaptive Fit System Cuff ir Power Shift rankogaliai leidžia pritaikyti batą pagal savo slidinėjimo stilių ir pageidavimus.

Batai "Hawx Prime 115 S Boa" pagaminti iš poliuretano ir "Prolite" batų apvalkalo, užtikrinančio lengvą ir patvarią struktūrą, kuri maksimaliai perduoda energiją. GripWalk padas užtikrina optimalų galios perdavimą ir lengvą vaikščiojimą, be to, yra suderinamas su specialiais GripWalk surišimais. Be to, batus galima formuoti karščiu, kad jie tikrai tiktų pagal individualų užsakymą.

Slidinėjimo batai "Atomic Hawx Prime 115 S Boa", pasižymintys didelio našumo savybių ir į komfortą orientuoto dizaino deriniu, yra puikus pasirinkimas moterims slidininkėms, norinčioms pakelti savo įgūdžius į aukštesnį lygį. Nesvarbu, ar leistumėtės nuo sutvarkytų trasų, ar įveiktumėte sudėtingą bekelės reljefą, šie batai suteiks atramą, kontrolę ir komfortą, kurių reikia norint pasiekti geriausių rezultatų.

Specifikacijos

Geriausias naudojimas:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
115
Pėdelės plotis (mm):
100mm
Batu plotis:
Regular
Įgūdžių lygis:
Advanced
Batu tipas:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Apkaustu suderinamumas:
GripWalk Binding
Termiškai formuojamas:
Yes
Batu apvalkalas:
Polyurethane, Prolite
Įdėklo medžiaga:
Memory foam
Batu funkcijos:
Adaptive Fit System Cuff, Power Shift, AFS Cuff
Rodyti visus

SkatePro