×
Menu

Hawx Prime 95 Boa GW Womens Ski Boots

Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Moteriški slidinėjimo batai "Atomic Hawx Prime 95 Boa GW Womens Ski Boots" pasižymi puikiu komforto ir našumo deriniu moterims, ieškančioms batų, kurie nesiekia jokių kompromisų. Sukurti pažengusioms slidininkėms, 95 lankstumo batai užtikrina tinkamą standumo ir subtilumo balansą, kad būtų galima dinamiškai valdyti slidinėjimo trasą. Sukurtos vidutinio tipo batams ir 100 mm pėdos pločio, "Hawx Prime 95" skirtos vidutinio dydžio pėdų slidininkėms.

Šie slidinėjimo batai su "Atomic" firmine "Prolite" konstrukcija yra neįtikėtinai lengvi, todėl nesumažėja jų galia ir stabilumas. Energy Backbone suteikia papildomo tvirtumo batų galinėje dalyje, maksimaliai padidindama energijos perdavimą iš slidininko į slidę, kad judesiai būtų tikslūs ir jautrūs. Adaptive Fit System Cuff ir AFS Cuff užtikrina optimalų prigludimą ir komfortą, lengvai prisitaiko prie skirtingų kojų formų ir blauzdų dydžių.

Slidės "Hawx Prime 95 Boa GW" turi intuityvią "Boa" užsegimo sistemą, kuri užtikrina greitą, tikslų ir individualų prigludimą vos pasukus ratuką. Šią patogią užsegimo sistemą galima reguliuoti iš karto, net ir mūvint pirštines, taip užtikrinant maksimalų komfortą ir kontrolę visą dieną slidinėjimo trasose. Jų "GripWalk" padai užtikrina geresnį sukibimą ir trauką vaikštant, todėl užtikrins saugų žingsnį nuo namelio iki keltuvo ir atgal.

Šie batai yra suderinami su "GripWalk" surišimo priemonėmis, todėl užtikrinama vientisa integracija ir našumas. Paminkštinto putplasčio įdėklas užtikrina individualų prigludimą ir išskirtinį komfortą, todėl jūsų kojos bus šiltos ir palaikomos per visus slidinėjimo nuotykius.

Patirkite nesudėtingą slidinėjimą su moteriškais slidinėjimo batais "Atomic Hawx Prime 95 Boa GW Womens Ski Boots", sukurtais taip, kad moterims būtų užtikrintas geriausias našumo, tikslumo ir komforto balansas.

Specifikacijos

Geriausias naudojimas:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
95
Pėdelės plotis (mm):
100mm
Batu plotis:
Regular
Įgūdžių lygis:
Intermediate
Batu tipas:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Apkaustu suderinamumas:
GripWalk Binding
Batu apvalkalas:
Prolite
Įdėklo medžiaga:
Memory foam
Batu funkcijos:
Energy Backbone, Adaptive Fit System Cuff, AFS Cuff
Rodyti visus

SkatePro