×
Menu

Hawx Magna 95 GW Womens Ski Boots

Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Su "Atomic Hawx Magna 95 GW" moteriškais slidinėjimo batais "Atomic Hawx Magna 95 GW" užtikrintai ir patogiai įveiksite bet kokią kalnų vietovę. Šie batai sukurti vidutinio sunkumo slidininkėms, kurioms reikia greitos reakcijos ir patogumo visą dieną, todėl jie keičia žaidimo taisykles.

Atomic Hawx Magna 95 GW - tai puikūs slidinėjimo batai vidutinio sunkumo slidininkėms, ieškančioms į našumą orientuotų universalių kalnų slidinėjimo batų su laisvesne koja. Atomic Hawx Magna 95 GW platesnis 102 mm storis ir atlaidesnis 95 lankstumas kartu sukuria patogų ir lengvą slidinėjimo batą, kuris puikiai tinka pažengusioms slidininkėms.

Mūsų "Hawx Magna 95 GW" slidinėjimo batai pasižymi įspūdingu 95 lankstumu, kuris užtikrina idealią pusiausvyrą tarp kontrolės ir komforto. Pajuskite geresnį jėgos perdavimą, kuris leidžia be vargo atlikti posūkius ir užtikrinti puikų manevringumą. O dėl plataus 102 mm koto nereikės aukoti tikslumo ir kontrolės dėl komforto.

Šie batai, kurių batų apvalkalas pagamintas iš tvirto ir elastingo poliuretano, kartu su strategiškai išdėstytais sutvirtinimais "Prolite" konstrukcijoje, pasižymi lengvumu ir ypatingu patvarumu. Mėgaukitės didžiausiu komfortu su atminties putų ir poliuretano įdėklu, kuris prisitaiko prie unikalių pėdų kontūrų.

Revoliucinė "Hawx Magna 95 GW" pado ir rankogalių konstrukcija suteikia papildomo komforto ir atramos. Šie batai su mūsų garsiaisiais "GripWalk" padais užtikrina lengvą vaikščiojimo komfortą keliaujant į slidinėjimo trasas. Be to, jie pasižymi geresniu suderinamumu su įvairiomis "GripWalk" surišimo sistemomis, užtikrinančiu sklandų perėjimą nuo vaikščiojimo prie slidinėjimo.

Pakelkite savo slidinėjimo patirtį į naujas aukštumas su "Atomic Hawx Magna 95 GW" moteriškais slidinėjimo batais. Jų puikios konstrukcijos elementai - nuo rankogalių sistemos iki įdėklo - užtikrina individualų ir palaikantį prigludimą, kuris sustiprins jūsų malonumą kalnuose. Pasiruoškite įveikti bet kokią trasą ir mėgautis jaudinančiais slidinėjimo nuotykiais su šiais išskirtiniais batais.

Specifikacijos

Geriausias naudojimas:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
95
Pėdelės plotis (mm):
102mm
Batu plotis:
Wide
Įgūdžių lygis:
Intermediate
Batu tipas:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Apkaustu suderinamumas:
GripWalk Binding
Batu apvalkalas:
Polyurethane, Prolite
Įdėklo medžiaga:
Memory foam, Polyurethane
Batu funkcijos:
Adaptive Fit System Cuff
Rodyti visus

SkatePro