×
Menu
Db

Roamer Duffel Bag 60L

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pristatome "Db Roamer Duffel Bag 60L" - geriausią kelionių palydovą nuotykių entuziastams.

Šis universalus daiktų krepšys pagamintas iš patvaraus poliesterio, todėl atlaikys bet kokios kelionės išbandymus. Erdvus 60 l talpos krepšys suteikia pakankamai vietos visiems būtiniausiems kelionės reikmenims, nesvarbu, ar vykstate į savaitgalio išvyką, ar į ilgesnę kelionę su kuprine.

Db Roamer išsiskiria naujovišku dizainu, nes iš tradicinio daiktadėžės krepšio sklandžiai pereina į patogią kuprinę. Ši funkcija leidžia be vargo keisti nešiojimo stilių, priklausomai nuo jūsų pageidavimų ar vietovės, su kuria susidursite kelionių metu.

Apgalvotai suprojektuotame krepšyje yra daugybė skyrių, kad jūsų daiktai būtų tvarkingai sudėti. Priekinėje užtrauktuku užsegamoje kišenėje lengvai pasieksite kelionės dokumentus ir smulkius daiktus, o pagrindiniame skyriuje rasite pakankamai vietos drabužiams, įrangai ir kitiems būtiniausiems daiktams. Krepšyje taip pat yra vidinė tinklinė kišenė, puikiai tinkanti laikyti subtilius daiktus ar saugoti elektroniką.

Patirkite neprilygstamą komfortą keliaudami su "Db Roamer Duffel Bag 60L". Reguliuojamos petnešos ir paminkštintas nugaros skydelis užtikrina patogų dėvėjimą net ir nešant sunkų krovinį. Nesvarbu, ar keliaujate šurmuliuojančiomis miesto gatvėmis, ar tyrinėjate atokius laukinės gamtos takus, šis krepšys garantuoja ir stilių, ir funkcionalumą.

Kito nuotykio metu nesileiskite į kompromisus dėl kokybės ir universalumo. Rinkitės "Db Roamer Duffel Bag 60L" - ilgaamžiškumo, patogumo ir komforto įsikūnijimą. Keliaukite į tyrinėjimus pasitikėdami savimi ir žinodami, kad šalia turite puikų kelionės palydovą.

Specifikacijos

Apimtis:
60 l
Svoris:
988g
Tipas:
Duffel / backpack combo
Vidinis pamušalas:
Polyester
Išorinio apvalkalo medžiaga:
Polyester
Rodyti visus

SkatePro