×
Menu

60L Duffle Bag Ski Backpack

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pristatome "Atomic 60L Duffle Bag" slidinėjimo kuprinę - geriausią žiemos sporto entuziastų palydovą. Šioje aukštos kokybės kuprinėje dera praktiškumas ir stilius, todėl ji puikiai tinka slidinėjimui ir įvairiems tyrinėjimams.

Didelė 60 litrų talpa, todėl "Atomic" kuprinėje yra pakankamai vietos visiems slidinėjimo reikmenims - nuo batų iki akinių ir papildomų sluoksnių. Jis pagamintas iš patvaraus 420D audinio, užtikrinančio puikią jūsų daiktų apsaugą. Nesvarbu, ar keliaujate per šlapdribą, ar per apledėjusias trasas, vandeniui atspari ir PVC neturinti konstrukcija užtikrins, kad jūsų būtiniausi daiktai būtų saugūs ir sausi.

Ši "Atomic" kuprinė suprojektuota taip, kad būtų patogi ilgesnių lauko nuotykių metu, todėl joje yra reguliuojamos ir gerai paminkštintos petnešos. Ergonomiška konstrukcija suteikia maksimalią atramą ir tolygiai paskirsto svorį, sumažindama nuovargį ilgų kelionių metu. Lengvai pasiekiama konstrukcija leidžia greitai ir be jokio vargo pasiimti daiktus.

Nesvarbu, ar esate slidinėjimo trasose, ar leidžiatės į žiemos tyrinėjimus, "Atomic 60L Duffle Bag" slidinėjimo kuprinė yra patikimas partneris, su kuriuo galėsite nešiotis visą reikalingą įrangą. Patirkite neprilygstamą patogumą ir našumą su šia "Atomic" kuprine - prekės ženklu, kuriuo pasitiki žiemos sporto entuziastai visame pasaulyje.

Specifikacijos

Svoris:
880g
Tipas:
Backpack
Height x Width x Depth:
56x40x27 cm
Veikla:
Winter Sports, Exploration
Išorinio apvalkalo medžiaga:
420D Fabric
Apimtis:
60 l
Kuprinės savybės:
Adjustable Padded Straps, Waterproof and PVC free, Easy access
Rodyti visus

SkatePro