×
Menu

Atris Freeride Skis

Skubiai! Sandėlyje yra tik 1
1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Užkariaukite šlaitus su "Black Crows Atris Freeride" slidėmis, kurios yra geriausias jūsų nuotykių už trasos ribų palydovas!

Patirkite neprilygstamą laisvę ir kontrolę, kai skrodžiate pūdymą ir įveikiate sudėtingas vietoves. 105 mm pločio liemens srityje "Atris" slidės užtikrina išskirtinį plūdrumą ir stabilumą, todėl galėsite lengvai plaukti giliu sniegu ir išlaikyti greitį slidinėjimo trasose.

Šios slidės pagamintos iš stiklo pluošto ir topolio mišinio, todėl pasižymi unikaliu tvirtumo, elastingumo ir ilgaamžiškumo deriniu. Jų išgaubtas profilis užtikrina puikų krašto sukibimą ir kontrolę, todėl galite drąsiai įveikti stačius šlaitus ir įvairias sniego sąlygas.

Slidės "Atris" sukurtos atsižvelgiant į pažengusius slidininkus, todėl joms reikia aukšto techninio meistriškumo ir fizinio pasirengimo lygio. Jos nėra skirtos silpnų nervų žmonėms, tačiau patyrusiems slidininkams suteiks jaudinančią ir nepamirštamą patirtį.

Į bekelę leiskitės užtikrintai, žinodami, kad esate aprūpinti geriausiomis laisvojo stiliaus slidėmis rinkoje. Užsisakykite "Black Crows Atris Freeride" slidžių porą šiandien ir pakelkite savo slidinėjimą į naujas aukštumas!

Atkreipkite dėmesį: su šiomis slidėmis tvirtinimo elementai nepridedami.

Modelio specifikacijos

ModelisPlotisSpindulysSvoris - pr. pora
172cm136/105/122 mm19m3600g
184cm138/105/122 mm20m4050g

Specifikacijos

Year model:
24/25
Juosmens plotis:
105mm
Geriausias naudojimas:
Freeride
Įgūdžių lygis:
Advanced
Šerdies medžiaga:
Fiberglass, Poplar
Profilis:
Camber
Apkausto:
Not included
Lytis:
Unisex
Rodyti visus

SkatePro