×
Menu

Solis Freeride Skis

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

"Black Crows Solis Freeride" slidės yra puikus pasirinkimas pažengusiems slidininkams, ieškantiems aukštos kokybės slidžių, kurios juos pakylėtų į aukštesnį lygį. Šios 100 mm pločio slidės puikiai tinka važiuoti laisvuoju stiliumi per šlapdribą, šlapdribą ir visa kita. Anglies ir stiklo pluošto šerdis užtikrina išskirtinį atsparumą sukimui, o tuopos ir paulovnijos medienos šerdis - sklandų ir drėgną važiavimą.

Slidės "Solis" turi išgaubtą profilį, todėl puikiai laikosi ant kietos sniego dangos. 25 m spindulys leidžia greitai ir lengvai atlikti posūkius, todėl šios slidės idealiai tinka prasibrauti pro ankštus medžius ar įveikti nelygias vietoves. "Black Crows Solis Freeride" slidės taip pat pasižymi viršūnės "rocker" profiliu, kuris padeda sumažinti viršūnės nuokrypį esant purioms ir nepastovioms sniego sąlygoms.

Nesvarbu, ar esate patyręs freerido profesionalas, ar tik norite pakelti savo slidinėjimo lygį, "Black Crows Solis Freeride" slidės yra puikus pasirinkimas. Šios slidės puikiai suderina našumą, universalumą ir malonumą, todėl tikrai pakels jūsų slidinėjimą į naujas aukštumas.

Atkreipkite dėmesį: su šiomis slidėmis tvirtinimo elementai nepridedami.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
126/100/108 mm
Juosmens plotis:
100mm
Geriausias naudojimas:
Freeride
Įgūdžių lygis:
Advanced
Spindulys:
25m
Svoris - pr. pora:
3600g
Šerdies medžiaga:
Carbon, Fiberglass, Poplar, Paulownia
Profilis:
Camber
Apkausto:
Not included
Lytis:
Unisex
Rodyti visus

SkatePro