×
Menu

Maverick 115 CTI Freeride Skis

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Sukurta įspūdingiems nuotykiams už trasos ribų ir maksimaliam našumui!

Pristatome "Atomic Maverick 115 CTI Freeride" slides - tai jūsų vartai į nepaprastą laisvojo slidinėjimo patirtį bet kokioje vietovėje. Šios 115 mm pločio slidės užtikrina neprilygstamą plūdrumą ir stabilumą giliausiame pūdyme. Įveikite visus iššūkius - nuo puikiai sutvarkytų šlaitų iki užmiesčio pūdymo slėptuvių - su neprilygstamu pasitikėjimu ir universalumu.

"Atomic" "Maverick 115 CTI Freeride" slidės puikiai suderina galią, tikslumą ir kontrolę. Sukurtos su "Power Woodcore" medžio šerdimi, jos pasižymi išskirtine reakcija ir dinamišku išlenkimu, kad važiavimas būtų jaudinantis. Slidžių "Tip and Tail Rocker" profilis kartu su "Directional Twin" konstrukcija užtikrina lengvą posūkių pradžią ir žaismingą manevringumą. Dėl "Dura Cap Sidewall" konstrukcijos patirkite neprilygstamą krašto laikymąsi ir stabilumą net stačiausiuose įkalnėse.

"Atomic" HRZN technologija pakylėja freeride našumą į naujas aukštumas. Ši naujoviška technologija apima šonines sieneles, kurios eina per visą slidės viršūnės ilgį ir užtikrina neprilygstamą smūgių slopinimą bei maksimalų paviršiaus plotą. Patirkite mažesnį snieglentės viršūnės išlinkimą ir didesnį stabilumą kaip niekada anksčiau, net ir sudėtingomis sniego sąlygomis.

Su "Atomic Maverick 115 CTI Freeride" slidėmis atskleiskite visą savo laisvojo slidinėjimo nuotykių potencialą. Išlaisvinkite savo aistrą purai ir įveikite kalnus su šiomis išskirtinėmis slidėmis, sukurtomis taip, kad kiekvienas nusileidimas būtų jaudinantis. "Atomic" slidės - jūsų vartai į nepaprastus potyrius slidinėjimo trasose.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
140/115/130 mm
Juosmens plotis:
115mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain, Freeride
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Spindulys:
18m
Šerdies medžiaga:
Power Woodcore
Profilis:
Tip and Tail Rocker, Directional Twin
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Lytis:
Man
Rodyti visus

SkatePro