×
Menu

Maverick 105 CTI Freeride Skis

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Su "Atomic Maverick 105 CTI Freeride" slidėmis "Atomic Maverick 105 CTI Freeride" įveikite bekelę ir leiskite šviežias trasas.

Išlaisvinkite savo potencialą: "Maverick 105 CTI" slidės skirtos vidutinio ir pažengusiems slidininkams, pasiruošusiems pakelti savo laisvojo stiliaus slidinėjimo įgūdžius į aukštesnį lygį. 104 mm pločio liemens ir kryptingo dvigubo profilio slidės yra universalios ir lengvai valdomos, nesvarbu, ar važiuojate tankiais medžiais, ar atviromis kalvomis, ar šviežio pūdymo slėptuvėmis.

Dominuoja visame kalnų pasaulyje: "Atomic" "HRZN Tech" viršūnė ir "Tail Rocker" profilis kartu sukuria slidę, kuri be vargo plūduriuoja giliame sniege, absorbuoja smūgius sunkiai pakeliamoje vietovėje ir žaibiškai tiksliai pradeda posūkius. "Power Woodcore" konstrukcija užtikrina optimalų stabilumą ir staigumą agresyviam slidinėjimui, todėl turėsite pakankamai jėgos ir pasitikėjimo savimi, kad galėtumėte smarkiai įsibėgėti visame kalne.

Ilgaamžiškumas, kuris išlieka: Slidės "Maverick 105 CTI" sukurtos taip, kad atlaikytų reikliausių laisvojo stiliaus slidininkų poreikius, turi "Dura Cap" šonines sieneles, užtikrinančias didesnį patvarumą ir smūgių amortizaciją. Šis konstrukcijos būdas padidina sukimo standumą, todėl išliksite valdomi net įveikdami sudėtingas vietoves.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
133/104/121 mm
Juosmens plotis:
104mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain, Freeride
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Šerdies medžiaga:
Power Woodcore
Profilis:
Tip and Tail Rocker, Directional Twin
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Lytis:
Man
Rodyti visus

SkatePro