×
Menu

Kore 105 Freeride Skis

Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pasiruoškite kaip niekada jaudinančiai patirčiai su "Head Kore 105 Freeride" slidėmis. Šios slidės, skirtos vidutinio ir pažengusiems slidininkams, įkūnija nuotykius ir laisvę slidinėjimo trasose. Sukurtos iš anglies, grafeno ir Karuba medienos mišinio, "Kore 105" pasižymi išskirtine reakcija, tvirtumu ir stabilumu, todėl galėsite su neprilygstamu pasitikėjimu įveikti gilų sniegą.

99 mm pločio ties juosmeniu ir 127/99/118 mm išmatavimų, šios slidės puikiai plūduriuoja giliame, puraus sniego paviršiuje, užtikrindamos jūsų pranašumą sudėtingiausiomis bekelės sąlygomis. Slidės "Kore 105" pasižymi "Tip and Tail Rocker" profiliu, kuris garantuoja žaibišką posūkio pradžią ir lengvą manevringumą, suteikiančiu pranašumą plaukiant siaurais grioviais ir stačiais šlaitais.

Šių slidžių spindulys 13,8 m, todėl jos pasižymi harmoningu stabilumo ir veržlumo deriniu, leidžiančiu lengvai įveikti įvairias vietoves. Galite pasikliauti, kad "Kore 105" sklandžiai pereis nuo ilgų, staigių lankų iki trumpų, kontroliuojamų posūkių ir visada visiškai jus kontroliuos.

"Head" "Kore 105 Freeride" slidės yra puikios draugės tiems, kurie mėgaujasi įspūdžiais, patiriamais tyrinėjant nesutramdomą šviežio sniego dykumą. Įsispirkite į savo batus, užsidėkite šias slides ir leiskite savo nuotykių dvasiai vadovauti. Atkreipkite dėmesį, kad su šiomis slidėmis tvirtinimo elementai nepridedami, todėl galite laisvai pasirinkti geriausiai jūsų važiavimo stilių atitinkančią įrangą.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
127/99/118 mm
Juosmens plotis:
99mm
Geriausias naudojimas:
Freeride
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Spindulys:
13.8m
Šerdies medžiaga:
Carbon, Graphene, Karuba wood
Profilis:
Tip and Tail Rocker
Apkausto:
Not included
Stabdžių svirties plotis:
100mm
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Rodyti visus

SkatePro