×
Menu

Bent 100 Freeride Skis

Naujienos
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Ieškote tobulų slidžių, su kuriomis galėtumėte pakelti savo laisvojo nusileidimo nuotykius į aukštesnį lygį? Susipažinkite su "Atomic Bent 100 Freeride" slidėmis - universaliomis ir itin kokybiškomis slidėmis, skirtomis įveikti bet kokią vietovę.

100 mm pločio liemens srityje šios slidės puikiai subalansuoja plūdrumą ir laikymąsi ant briaunos, todėl puikiai tinka slidinėjimui visuose kalnuose ir laisvojo nusileidimo nuotykiuose. Nesvarbu, ar važiuojate giliu pūdymu, ar įveikiate sudėtingus šlaitus, ar važiuojate kelkraščiu, "Bent 100" jums padės.

"Atomic" HRZN technologija užtikrina išskirtinį viršūnės ir uodegos pakilimą, kad slidės būtų lengvai valdomos bet kokiomis sniego sąlygomis, o "Dura Cap Sidewall" konstrukcija suteikia daugiau galios ir kontrolės. Slidės taip pat turi jautrią medinę šerdį, kurioje suderinta galia, stabilumas ir gyvybingumas, kad važiavimas būtų sklandus ir jaudinantis.

Atomic Bent 100 Freeride slidės puikiai tinka visų lygių slidininkams - pradedant pradedančiaisiais ir vidutinio lygio slidininkais, norinčiais pakelti savo įgūdžius į aukštesnį lygį, baigiant patyrusiais pažengusiais slidininkais, ieškančiais universalių slidžių savo laisvojo slidinėjimo nuotykiams, - jos suteikia neprilygstamą patirtį slidinėjimo trasose.

Su "Atomic Bent 100 Freeride" slidėmis pasieksite naujų aukštumų ir kiekvieną dieną ant kalno paversite nepamirštama patirtimi!

Atminkite, kad norint tinkamai sumontuoti šias slides, reikalingi "Atomic" surišimai. Įsigykite "Bent 100" komplektą ir pasiruoškite nuostabiam sezonui slidinėjimo trasose!

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
127/100/118 mm
Juosmens plotis:
100mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain, Freeride
Įgūdžių lygis:
Beginner, Intermediate, Advanced
Šerdies medžiaga:
Wood
Profilis:
Tip and Tail Rocker
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Rodyti visus

SkatePro