×
Menu
Yes

420 PH Snowboard

Outlet - Produktas turi kosmetinių trūkumų
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

Pasiruoškite aukščiausio lygio laisvojo nusileidimo įspūdžiams su YES. 420 PH snieglente! Sukurta meistriškai ir preciziškai, ši lenta puikiai subalansuota pažengusiems raiteliams. Kryptinga lentos forma ir vidutinis 8 lenkimas užtikrina maksimalų stabilumą ir kontrolę, todėl galėsite užtikrintai įveikti bet kokią kalno vietovę.

Technologija "Weightless Core" užtikrina, kad lenta išliktų neįtikėtinai lengva, todėl padidėja jūsų manevringumas nesumažėja tvirtumas ir patvarumas. Be to, "Sintered" pagrindas su "Bi-Radial Sidecut" dar labiau padidina jūsų greitį, todėl galėsite be vargo slysti sniegu. Lenta pasižymi "Rocker" ir "Flat" profiliais, kurie be vargo sugeria smūgius ir pagerina stabilumą. Standartinė 4x4 ir 2x4 suderinama tvirtinimo sistema užtikrina universalų suderinamumą su daugeliu rinkoje esančių rišiklių. Atkreipkite dėmesį, kad su lenta rišimo priemonės nepridedamos.

Nesvarbu, ar skrodžiate pūdymą, ar važiuojate per sutvarkytus šlaitus, YES. 420 PH snieglentė patenkins visus jūsų freeride troškimus. Ši lenta yra nesenstančio juodos ir baltos spalvų dizaino, todėl spinduliuoja stiliumi ir rafinuotumu. Uniseksinis dizainas užtikrina, kad ši lenta puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims. Nepraleiskite progos patirti didžiausią snieglenčių sporto jaudulį - įsigykite YES. 420 PH snieglentę jau šiandien ir atverkite džiaugsmą keliantį šlaitų pasaulį!

Specifikacijos

Snowboard Flex:
8
Pagrindinės technologijos:
Weightless Core
Pagrindas:
Sintered
Papildomos funkcijos:
Bi-Radial sidecut
Montavimo sistema:
Standard (4x4), 2x4
Forma:
Directional
Įgūdžių lygis:
Advanced
Riding Stilius:
Freeride
Plotis:
Standard
Profilis:
Rocker, Flat
Apkausto:
Not included
Lytis:
Unisex
Rodyti visus

SkatePro