Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Chameleon Low Jam Roller Skates

Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

Pasiruoškite geriausiam čiuožimui su "Chaya Chameleon Low Jam" riedučiais. Šios riedlentės, skirtos džemperiams ir čiuožyklų entuziastams, yra puikus lankstumo ir atramos derinys.

Turėdami žemakulnius batus, pagamintus iš aukščiausios kokybės PU odos ir odos, kartu su mikropluošto pamušalu, "Chameleon" pačiūžos puikiai ir patogiai priglunda. Integruotas pamušalas užtikrina papildomą atramą ir paminkštinimą intensyvioms čiuožimo sesijoms.

Įrengtos su lengva ir tvirta "Galaxy Evo" plokštele, šios pačiūžos užtikrina puikų energijos perdavimą, vikrumą ir reakciją. 59 mm "Chaya Drift" ratukai ir "WICKED ABEC 9 freespin" guoliai užtikrina sklandų ir greitą važiavimą, puikiai tinkantį šokiams ir pasirodymams čiuožykloje.

Čiuožyklės "Chameleon" išties išsiskiria unikalia "Flap'n'Strap" sistema. Kiekvienoje dėžutėje yra trys papildomos atvartų spalvos (raudona, mėlyna ir auksinė), todėl galite pritaikyti ir suasmeninti savo pačiūžas pagal savo stilių ir pageidavimus. Parodykite savo individualumą ir išsiskirkite čiuožykloje!

Specifikacijos

Rato diametras:
59mm
Plokštės medžiaga:
Aluminum
Batų tipas:
Soft, Low cut
Įgūdžių lygis:
Beginner, Intermediate
Įdėklo savybės:
Built-in
Uždarymas:
Lacing, Velcro
Guolio tikslumas:
ABEC-9
Ratų kietumas:
92A
Batu medžiaga:
PU leather, Leather
Pamušalo medžiaga:
Microfiber
Cuff:
Low lateral support
Stabdys:
Jam Plug
Rekomenduojama:
Jam Skating

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro