×
Menu

Nemokamai Rider 20S Backpack

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Žiemos nuotykiai ką tik tapo lengvesni su ORTOVOX Free Rider 20S kuprine.

Ši aukštos kokybės kuprinė slidininkams ir snieglentininkams suteikia galimybę patogiai ir saugiai nešiotis visus būtiniausius reikmenis slidinėjimo trasose.

Daugybė jos funkcijų: įstrižinis slidžių tvirtinimas, integruotas šalmo tinklelis, snieglentės ir snieglenčių tvirtinimas, krūtinės diržas su signaliniu švilpuku, virvės tvirtinimas, kilpa ledo kirviui, atskiras saugos skyrius ir galimybė patekti į pagrindinį skyrių iš priekinės kuprinės dalies. Jis taip pat suderinamas su "Ortovox Clasp Spine Protector" stuburo apsauga ir yra visiškai be PFC.

Krepšys sveria tik 980 g, todėl galite nešiotis visus būtiniausius daiktus nesijausdami apsunkinti. Ortovox Free Rider 20S kuprinė yra jums už nugaros.

Specifikacijos

Kuprinės savybės:
Diagonal Ski Fastening, Integrated Helmet Net, Hydration System Compatible, Snowboard And Snowshoe Attachment, Chest Strap With Signal Whistle, Rope Attachment, Ice Axe Loop, Access To Main Compartment: Front, Key Holder, Separate Safety Compartment, Compatible with Ortovox Clasp Spine Protector, PFC-free
Maišo svoris:
980g
Rodyti visus

SkatePro