×
Menu

Switchback 27 Backpack

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pasiruoškite kitam žiemos nuotykiui su "Ortovox Switchback 27" kuprine. Nesvarbu, ar slidinėjate, važinėjate snieglente, ar einate snieglentėmis, ši lengva ir universali kuprinė yra puikus sprendimas visiems būtiniausiems daiktams laikyti.

Dėl erdvios 27 litrų talpos Switchback 27 lengvai sutalpinsite viską, ko reikia dienai slidinėjimo trasose. Pagrindiniame skyriuje yra susukamas užtrauktukas, kuriuo lengvai pasieksite savo reikmenis, o daugybė išorinių kišenių padės mažesnius daiktus sutvarkyti ir laikyti po ranka. Taip pat yra specialus skyrius lavinų saugos įrangai, užtikrinantis, kad nelaimės atveju ją greitai pasieksite.

Komfortas yra labai svarbus, kai esate kalnuose, o Switchback 27 užtikrina patogias, ergonomiškos formos petnešas ir reguliuojamą krūtinės diržą. Paminkštintas nugaros skydelis suteikia papildomą atramą ir užtikrina oro pralaidumą, todėl net ir ilgų žygių ar sudėtingų nusileidimų metu išliksite patogūs.

Switchback 27 taip pat turi daugybę apgalvotų funkcijų, dėl kurių laikas kalnuose taps dar malonesnis. Joje yra integruotas šalmo tinklelis, kad galėtumėte lengvai laikyti šalmą, taip pat ledo kirvių ir virvių tvirtinimo sistema, skirta svarbiausiam inventoriui pritvirtinti. Suderinamumas su drėkinimo sistema užtikrina, kad galėtumėte išlikti hidratuoti viso nuotykio metu, o raktų laikiklyje raktai bus saugūs ir lengvai pasiekiami.

Nepraleiskite progos įsigyti puikų kito žiemos sporto nuotykio palydovą. Rinkitės "Ortovox Switchback 27" kuprinę ir patirkite puikų funkcionalumo, patogumo ir stiliaus derinį.

Specifikacijos

Kuprinės savybės:
Hiking Pole Fastening, Integrated Helmet Net, Hydration System Compatible, Chest Strap With Signal Whistle, Rope Attachment, Ice Axe Loop, Chest Strap, Ergonomically Shaped Shoulder Straps, Key Holder, Ice Axe/Pole Fixation, Gear loop
Maišo svoris:
890g
Rodyti visus

SkatePro