×
Menu

Swithback 32 Backpack

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pasiruoškite kitam nuotykiui bekelėje su patikima "Ortovox Swithback 32" kuprine. Ši itin funkcionali ir universali "ORTOVOX Avalanche Equipment" kuprinė sukurta taip, kad atitiktų reiklių freeriderių ir slidinėjimo turistų poreikius.

32 litrų talpos "Swithback 32" kuprinėje rasite pakankamai vietos būtiniausiems daiktams, įskaitant lavinų saugos įrangą. Atskiras saugos skyrius užtikrina greitą ir lengvą prieigą prie lavinų zondo, kastuvo ir kitų būtiniausių saugos priemonių. Integruotame šalmo tinklelyje patogiai sudėsite šalmą, kai jo nedėvite, o dėl suderinamumo su drėkinimo sistema kelionių metu galėsite apsirūpinti vandeniu.

Swithback 32 konstrukcijoje pirmenybė teikiama komfortui ir patogumui. Patogi nešiojimo sistema, papildyta krūtinės diržu su signaliniu švilpuku ir kišene klubo dirže, užtikrina išskirtinį komfortą ir stabilumą net ir sudėtingoje vietovėje. Daugybė kuprinės tvirtinimo galimybių leidžia saugiai nešiotis žygio lazdas, ledo kirvius ir kitą įrangą.

Neleiskite stichijoms jūsų stabdyti! Swithback 32 turi vandeniui atsparius užtrauktukus ir sutvirtintą dugną, todėl patikimai apsaugos jūsų daiktus bet kokiomis sąlygomis. Lengva ir patvari konstrukcija užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą jūsų kelionėse bekelėje.

Pasitikėkite Ortovox, pirmaujančiu lavinų saugos prekės ženklu, kad jis suteiks jums patikimą palydovą jūsų žygiams už kalnų. Įsigykite "Ortovox Swithback 32" kuprinę ir pakelkite savo patirtį bekelėje į kitą lygį.

Specifikacijos

Kuprinės savybės:
Hiking Pole Fastening, Integrated Helmet Net, Hydration System Compatible, Chest Strap With Signal Whistle, Rope Attachment, Ice Axe Loop, Key Holder, Separate Safety Compartment, Ice Axe/Pole Fixation, Hip belt pocket
Maišo svoris:
1050
Rodyti visus

SkatePro