×
Menu

Backland 109 Backcountry Skis

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Su "Atomic Backland 109 Backcountry" slidėmis galėsite leistis į slidinėjimo nuotykius ne įprastuose maršrutuose. Šios universalios slidės sukurtos visų kalnų ir laisvojo stiliaus slidinėjimo entuziastams, ieškantiems tobulo našumo ir žaismingumo balanso bet kokiomis sniego sąlygomis. Slidės "Backland 109" pagamintos iš stiklo pluošto ir itin lengvos medžio šerdies, todėl pasižymi stabilumu ir judrumu.

135/109/124 mm ilgio ir 109 mm pločio liemens, šios slidės puikiai plūduriuoja purioje vietovėje ir tvirtai laikosi ant krašto sutvarkytose trasose. Jos puikiai tinka vidutinio ir pažengusio amžiaus slidininkams, norintiems pagerinti savo slidinėjimo meistriškumą tiek ant sutvarkytų trasų, tiek už jų ribų.

Šių slidžių viršūnėje ir uodegoje įdiegta "HRZN Tech" technologija, padidinanti paviršiaus plotą ir užtikrinanti didesnį stabilumą bei kontrolę ir mažesnes deformacijas, todėl galite drąsiai ir užtikrintai važiuoti. Dura Cap Sidewall konstrukcija užtikrina puikų galios perdavimą, todėl "Backland 109s" yra jautrios ir patikimos bet kokioje vietovėje.

Nesvarbu, ar važiuojate giliu puriu šaltuku, ar įveikiate šviežią velėną, ar sudėtingą bekelės reljefą, "Atomic Backland 109" bekelės slidės pasižymi neprilygstamu našumu ir universalumu. Su šiomis išskirtinėmis slidėmis patirsite slidinėjimo už trasos ribų jaudulį ir pagerinsite savo bekelės nuotykius.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
135/109/124 mm
Juosmens plotis:
109mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain, Freeride
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Šerdies medžiaga:
Fiberglass, Ultra Light Wood core
Profilis:
Tip and Tail Rocker
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Rodyti visus

SkatePro